Spookys

Spooky´s är en hemlig skola för grundläggande spökutbildning. Här går speciella barn som besitter kraften att kunna se spöken. På Spooky´s jobbar Professor Jupiter, Rektor Ruby och George, som vaktar den hemliga skolans entré.

Filmen Hannah är en del av en kurs för Polisens Utlandsavdelning. Våldtäkt som strategisk krigsföring sker i alla dagens konflikter. Ett exempel som belyser omfattningen av våldtäkt väl, är i det över 10 år långa inbördeskriget i Liberia där beräkningar från WHO säger att ca 85% av kvinnorna/flickorna i landet blev våldtagna! 85%!!

Tänkt om det var här, det skulle innebära att det var 85% av de kvinnor och flickor du känner, möter på gatan, i affären, på jobbet. DOP Simon Olsson.

Energina handlar om Gina, en helt vanlig tjej som råkar få superhjältekrafter. Med sin nyvunna krafter försöker hon rädda staden som hon bor i. Dop Simon Olsson.

Agenterna-SVT/Barnkanalen

Agenterna utspelar sig i Krimsta City, staden där kriminaliteten ökar lavinartat och polisen håller på att tappa kontrollen. Därför kallas KSSA in: Kriminal Secret Service Agency ledd av Agent V för att lösa några av de svåraste och mest känsliga brottsfallen. Till sin hjälp har han tre barn som jobbar ute på fältet. Nio avsnitt, nio brott att lösa och tiden är knapp. DOP Fredrik Askebris

Spelscener ur Energina.

En pilot på en novell av John Ajvide Lindqvist.

DOP Mattias Rudh.